Recensies Chalet 1 (8 persoons)

Fam. Peters & Bonsink

We hebben genoten van een week in jullie stacaravan. Overal is aan gedacht waardoor we niet mis grepen. Voor de kids is het ook een erg vermakelijke camping, ze zijn veel op pad geweest.

Fam. Oor

We hebben een heerlijke week gehad!!! De caravan is helemaal geweldig, wat een ruimte en de locatie is één van de mooiste plekjes die we op de camping hebben kunnen ontdekken. De kinderen hebben genoten van de animatie, het Sterrenstrand en de speeltuin. Bedankt en wellicht komen we nog eens terug als de kinderen wat groter zijn want ze hebben vol belangstelling naar de tokkelbaan en werkplaats staan kijken.

Fam.van Vliet - de Decker

Heb al vaker een vakantie particulier geboekt via Marktplaats, maar ik denk dat andere caravans deze nooit meer gaan overtreffen. Echt werkelijk alles is aanwezig en met 4 pubers zijn 2 tv's een vaatwasser en een wasmachine echt een luxe. Maar wel een heerlijke luxe! Ook het weer zat mee! Ik zal het zeker aan iedereen aanbevelen!

Fam. Heethuis

Wij hebben een heerlijke week gehad. Kinderen hebben genoten van de camping, veel te doen. Prachtig weer gehad. Stacaravan was super, veel ruimte en luxe. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Super bedankt!!

Fam. Nelis - Ringenier

We hebben al veel campings gehad in Nederland maar dit is zeker de aller-mooiste! En wat een geweldige caravan hebben jullie! Met 2 kleine kinderen is het soms behelpen maar jullie hebben echt aan alles gedacht! Meer dan genoeg ruimte, kopjes, glazen, schoonmaakmiddelen etc. helemaal top! We hebben een prachtige week gehad, het weer was super en de kinderen hebben genoten! We komen zeker terug! Bedankt!

Fam. Reijnders

Het weer was geweldig, waardoor we optimaal gebruik hebben kunnen maken van het strand. We waren hier met een dochter van 10 en één van 16 en beide hebben zich super geamuseerd. De fietsen en de bolderkar waren een uitkomst en daar hebben wij dan ook veel gebruik van gemaakt. In de caravan is inderdaad alles bij de hand, ook wij hebben vaker een stacaravan gehuurd maar nooit was het zo uitgebreid als deze, echt super verzorgt allemaal. Bedankt voor alles!

Fam. de Jong - Leurs

Ook wij hebben 2 heerlijke weken gehad met prachtig weer. De caravan is zeer compleet. Voor alle leeftijden is er genoeg te doen. Een punt voor Ter Spegelt is het internet. Op grote campings is het internet gratis. De verbinding hier was slecht. En is toch redelijk aan de prijs. Dat zou Ter Spegelt kunnen veranderen. Jullie hebben in ieder geval een prachtig plekje op de camping. Hartelijk dank.  ( Eigenaars update: eind augustus zijn er flink wat uitbreidingen geweest ter verbetering van het internet met masten en nieuwe routers)

Fam. van der Voort

Wij zijn 2 weken in jullie caravan geweest en vinden net als voorgaande mensen dat er voldoende comfort is. De omgeving heeft veel activiteiten te bieden zoals kano varen. We hebben ons prima vermaakt!

Fam. Ebbers

Gelukkig een erg mooie week, ondanks dat het al eind augustus is. Dankzij jullie stacaravan en de mooie camping ontzettend genoten. Een grote luxe wat betreft de wasmachine ( lekker alles schoon bij thuiskomst) Ook waren we erg blij met de fietsen en de skelter, waar we erg veel gebruik van hebben gemaakt. Jullie hebben de caravan erg huiselijk gemaakt door de mooie inrichting. De week is helaas omgevlogen, terwijl er genoeg te doen en te ontdekken valt in de omgeving dus wie weet tot ziens!

Familie Enting:

We hebben ons uitstekend vermaakt, super goed voor elkaar. Erg netjes en schoon!

Familie Smit:

Heerlijke vakantie gehad met z'n 5 en wat een ruimte. Zeker voor de kinderen een geweldige camping en wij hebben daardoor dubbel genoten. De stacaravan is van alle gemakken voorzien en staat op een veld midden op de camping dus je bent overal in de buurt. Volgende keer gaan we langer!

Familie de Jong:

Geweldige plek, met een grote voortent waar de kinderen heerlijk konden spelen. Het chalet is heerlijk ruim en de Airco en vaatwasser zijn een uitkomst. Volgend jaar zijn we er graag weer.

Familie Dijkstra:

Goede bedden, van alle gemakken voorzien en schoon! Bedankt!

Familie Eefting:

Net terug van een week in jullie stacaravan. Super netjes en schoon en ziet eruit als nieuw. Ook de rest van de camping heel erg netjes. Ontzettend veel te doen en het sterrenstrand een paradijs voor onze zoon van 4. Eten erg lekker en zeker niet duur. Enorm vriendelijk personeel. Kortom, ontzettend genoten en absoluut voor herhaling vatbaar!