Recensies Chalet 2 (6 persoons)

Fam. Margaroli

Alhoewel de foto's op jullie website al mooi waren, waren we aangenaam verrast over het chalet! Zeker de 'buiten' woonkamer is ons zeer goed bevallen. Bij minder weer zit je toch buiten. De indeling van het chalet, echt super en lekker ruim. We hebben heerlijk geslapen mede door de verduisteringsgordijnen. Ook fijn is het ruime assortiment bestek en glazen. Kortom uitstekend bevallen, en inmiddels al weer een optie voor volgend jaar. Ook het contact met jullie is zeer positief!

Fam.Moelands

Super chalet heel netjes en aan alles is gedacht. Wij hebben er 2 weken in gezeten, maar dan is 1 ijskast een beetje weinig, maar het is gelukt. (Update December 2016 staat er een grotere) Verder het veld is ook leuk, aardige mensen.

Fam.Teunissen

Allereerst de complimenten voor de fijne schone accommodatie. Wij hebben hier met 2 volwassenen en 3 kids (7,5,3) gelogeerd. Wij hebben heel lekker weer gehad en dan wordt het snel warm in voortent en chalet. Veel last gehad van muggen ondanks horren. Leuk ook het speelgoed wat hier staat. Bedankt!

Fam. Tot

We hebben een topvakantie gehad. Een leuke camping waar veel te doen is voor de kinderen en het chalet is ook prachtig. We hebben helemaal niets gemist. Dus misschien tot volgend jaar.

Fam. van Dijk

Wij, grootouders met kleinkinderen hebben een fijne vakantieweek gehad. Mooie caravan plus uitbouw, alles aanwezig zeer compleet en schoon!! Hartelijk dank en graag tot een volgende keer.

Fam. der Kinderen

Na de zomervakantie van 2015 was het ons goed bevallen in dit chalet, toen nog van TerSpegelt. Deze zomer 2016 weer terug naar dit chalet maar we vonden dit een hele vooruitgang met deze luxe dichte aanbouw! Nu ook met extra dingen zoals een oventje, waterkoker. Dit is een fijne lokatie met fijne en gezellige mensen hier op het veldje.Hopelijk komen we volgend jaar weer terug.

Fam. Backus

Wat hebben we genoten met onze 8 kleinkinderen in jullie mooie gezellige verblijf. We hadden telkens 4 kleinkinderen bij ons en dat ging prima. We hadden slecht weer maar het verblijf maakte dat weer goed. Vorig jaar hebben we een 6 persoons chalet gehuurd van TerSpegelt, maar dit was veel gezelliger en vooral die voortent biedt zoveel mogelijkheden. Aan alles is gedacht zelfs een oventje zit erin. We hebben alweer besproken voor volgend jaar. Een dikke pluim voor jullie verblijf!

Fam.Oldenburger

Super tevreden! Mooi en ruim chalet, netjes en luxe op een mooie camping. Het contact met de eigenaren (jullie) verliep soepel en fijn. De mensen op het veldje zijn vriendelijk. Prima geslapen! Wij waren hier met twee volwassenen en twee kinderen ( 2 en 4 jaar ) Wij hebben een leuk weekend gehad, ondanks de kou.